«Αποσκευές» 460 τόνων για τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας

Εξοπλισμό 460 τόνων, από λιμουζίνες μέχρι… σκάλες για το αεροπλάνο μετέφερε μαζί του από τη Σαουδική Αραβία ο βασιλιάς της χώρας Σαλμάν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδονησία.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία περίπου χιλίων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους πρίγκιπες και υπουργοί (οι οποίοι ταξίδεψαν με 27 αεροπλάνα, σύμφωνα με το BBC), ο μονάρχης έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα από τον Ινδονήσιο πρόεδρο Τζόκο Ουιντόντο.

Ο Σαλμάν μετέφερε μαζί του και πολλές ακόμη αποσκευές και εξοπλισμό, κυρίως για τις διακοπές του στο Μπαλί, όπου θα μεταβεί μετά από την τριήμερη επίσκεψη στην Τζακάρτα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας περιοδεία τριών εβδομάδων στην Ασία, με πρώτο σταθμό τη Μαλαισία, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ιαπωνία, την Κίνα και τις Μαλδίβες.

Η επίσκεψη στην Ινδονησία αποτελεί σημαντικό σταθμό της περιοδείας του μονάρχη, την ώρα που η χώρα του επιδιώκει να μειώσει την εξάρτησή της από τα έσοδα από το πετρέλαιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!