Η Γεννηματά στα 80's στην Τεχνόπολη -Αναγνώρισε ανώνυμο χειρόγραφο του πατέρα της [εικόνες]

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα για να δει από κοντά την έκθεση αφιέρωμα στη δεκαετία του 80. 

Η Φώφη Γεννηματά περιηγήθηκε σε αντικείμενα και μουσικές που σημάδεψαν μία ολόκληρη γενιά και στάθηκε στο μεγάλο αφιέρωμα για το ΠΑΣΟΚ, με αφίσες, σημαίες φωτογραφίες, αποκόμματα εφημερίδων. 

Την προσοχή της έκλεψαν τα Lego που αναπαριστούν το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην Δήμητρα Λιάνη, στο αεροπλάνο, αλλά και ένα χειρόγραφο, χωρίς όνομα όπου αναγνώρισε τον γραφικό χαρακτήρα του πατέρα της.

«Οι δημοκρατικές κατακτήσεις της δεκαετίας της αλλαγής έχουν σφραγίσει ανεξίτηλα τη ζωή μας» τόνισε αμέσως μετά σε ανάρτηση στο twitter η πρόεδρος επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψη της στην έκθεση.

«Τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας» ανέφερε ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε πως «ξαναζήσαμε σήμερα εδώ μια ολόκληρη εποχή, μια δεκαετία που με τα θετικά και τα αρνητικά της αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελλάδα».

Η έκθεση GR80’s στην Τεχνόπολη με θέμα: Η Ελλάδα στην δεκαετία του ’80 θα παραμείνει ανοιχτή έως 19 Μαρτίου. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!