Θεσσαλονίκη: Ο χειριστής του γερανού που καταπλακώθηκε φώναξε σε συνάδελφό του να τρέξει να σωθεί


Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 50χρονος εργαζόμενος στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά.

Ο άτυχος χειριστής γερανοφόρου οχήματος, είδε το όχημά του να ανατρέπεται όταν κατά τη διάρκεια μετακίνησης φορτηγού, το γερανοφόρο δεν άντεξε το βάρος, γύρισε ανάποδα και το κουβούκλιό του συνετρίβη σε δύο μεγάλες τσιμεντένιες δοκούς.
Συγκλονίζει το μήνυμα στο Facebook του συναδέλφου και φίλου του 50χρονου ο οποίος σώθηκε την τελευταία στιγμή και μετά από την προτροπή του αδικοχαμένου χειριστή.
Δείτε την ανάρτηση του Γ.Μ.
«Αγαπητοί φίλοι μου πριν μια ώρα περίπου γράφτηκε ο επίλογος σε ένα άσχημο ατύχημα στον χώρο εργασίας μου στο μετρό Καλαμαριάς (αιγαίου με πόντου) όπως ήδη έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ με το χειρότερο αποτέλεσμα.
Ένας χειριστής γερανού στην προσπάθεια του να ανελκύσει από το βάθος του μετρό ένα φορτηγό με παπαγάλο, ίσως από λάθος εκτίμηση του βάρους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα στην καμπίνα του μηχανήματος.
Φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο.
Η ανάρτηση γίνεται γιατί στο παραπάνω περιστατικό είχα άμεση συμμέτοχη βοηθώντας πάνω από το σκάμμα και ακριβώς μπροστά από τον γερανό στο να αποφύγει τα εμπόδια που υπάρχουν στο ανέβασμα κάθε υλικού από το σκάμμα.
Ευτυχώς ειδοποιήθηκα έγκαιρα από τον εκλιπόντα ότι θα ανατραπεί ο γερανός και λέγοντας μου να τρέξω μακριά γρήγορα γλύτωσα το λιώσιμο από τον γερανό βάρους 30 τόνων περίπου που 2 δεύτερα μετά έκανε λιώμα τα πάντα στο διάβα του.
Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός.
Μια λαμπάδα στο ύψος μου ίσως με ηρεμήσει από το σοκ που έπαθα και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δυστυχώς όμως ο Παναγιώτης δεν με άκουσε όταν του είπα να πηδήξει έξω βλέποντας τον γερανό να πέφτει αργά στην αρχή και βίαια μετά στο σκάμμα. Ακράδαντα πιστεύω μου ότι προλάβαινε σίγουρα»
Πηγή: thessnews.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!