Επιστροφή Λέτο, ξεκουράζει βασικούς

Έχοντας την ασφάλεια και επί της ουσίας την πρόκριση από το 4-0 της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τρίτης, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε στην Αθήνα κάποιους εκ των βασικών για να πάρουν ανάσες, όπως ο Χουλτ, ο Κουλιμπαλί, ο Κουρμπέλης, ο Μπεργκ και ο Βιγιαφάνιες.

Γιουβέντους - Νάπολι με επιστροφή, αν ο Μέρτενς σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Τελάντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Πίσπας, Μπουζούκης έκαναν θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς.

Ο Λουκ Στιλ έμεινε εκτός, καθώς μετά τον Λέτο θα γίνει και εκείνος πατέρας κατά την διάρκεια της ημέρας!


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!