Ο Τραμπ κατηγορεί τον Ομπάμα πως είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνά του

Ξεσπαθώνοντας κατά του προκατόχου του, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έσπευσε να κατηγορήσει σήμερα τον Μπαράκ Ομπάμα πότι είχε παγιδεύσει τις τηλεφωνικές συσκευές του στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο, ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ . Και δεν σταμάτησε εκεί καθώς έκανε λόγο για σκάνδαλο μεγέθους Ουότεργκειτ! 

"Τρομερό! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε παγιδεύσει τις επικοινωνίες μου στον Πύργο Τραμπ λίγο πριν τη νίκη μου. Δεν βρέθηκε τίποτα. Αυτό είναι μακαρθισμός!", γράφει στο Twitter o 45os πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει απτόητος να εκτοξεύει κατηγορίες κατά του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου στις ΗΠΑ. 

 

"Είναι νόμιμο για εν ενεργεία πρόεδρο να παγιδεύει  τις επικοινωνίες της προεκλογικής εκστρατείας πριν τις εκλογές; Νέο χαμηλό επίπεδο"... "Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα έφτιαχνε μια πολύ ισχυρή υπόθεση από το γεγονός ότι ο πρόεδρος Ομπάμα παγίδευε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, έναν μήνα πριν τις εκλογές!", προσθέτει ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

"Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά τη διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι σκάνδαλο Ουότεργκέιτ. Κακός  (ή άρρωστος) τύπος", συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος την σφοδρή επίθεση κατά του προκατόχου του . 

Πηγή: protothema.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!