Η απάντηση Ξυδάκη για τα περί «τραγικής ΕΡΤ»

Να αναλογιστεί τις «τεράστιες ευθύνες για το μαύρο στην ΕΡΤ» κάλεσε τη Ν.Δ., ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έκανε λόγο για «καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης στη δημόσια τηλεόραση».

«Πριν παίξουν το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για το μαύρο στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013, το πάρτι των θαλασσοδανείων εις βάρος των μετόχων των τραπεζών και της επιχειρηματικότητας, την απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και την συμβολή τους, έμμεση και άμεση, στην κρίση που μαστίζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

«Τα δάκρυα τους για την ΕΡΤ, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, δεν τα πιστεύει κανείς» έσπευσε να προσθέσει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ξυδάκης έκανε λόγο χθες, για «τριτοκοσμική» και «τραγική» εικόνα της ΕΡΤ και των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, στιγματίζοντας το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προϊόντος.

Προχωρώντας σε σχετικής διευκρινίσεις, επανέλαβε σήμερα ότι «η δική μας αγωνία ταυτίζεται με την αγωνία όλων των άλλων, των πολλών  πραγματικών δημοσιογράφων στα ΜΜΕ, για την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια, τους όρους υγιούς αναπαραγωγής τους, και τη συμβολή τους στη λειτουργία της δημοκρατίας».

naftemporiki.gr 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!