Αποκλειστικές φωτογραφίες: Ο Καραμανλής στην Αμφίπολη

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο, που είχε ανακαλυφθεί επί κυβέρνησης Σαμαρά, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που δεν βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της επικαιρότητας, προκειμένου να καταδείξει τη σημασία του τύμβου χωρίς όμως τις υπερβολές που είχαν χαρακτηρίσει την επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος στο παρελθόν.

Τους δύο Καραμανλήδες ξενάγησε στον αρχαιολογικό χώρο ο αρχιτέκων αναστηλωτής Μιχάλης Λεφαντζής, ο οποίος ήταν το "δεξί χέρι" της Κατερίνας Περιστέρη κατά την ανασκαφή. Το ανασκαφικό στάδιο της διαδικασίας έχει όμως ολοκληρωθεί και πλέον έχει αναλάβει ως αναστηλωτής. Τον πρώην πρωθυπουργό και τον τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ συνόδευσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ στη συνέχεια επισκέφθηκαν την πρώτη Σερρών, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και σήμερα μετέβησαν στο οχυρό Ρούπελ.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!