Ως ύποπτος για αξιόποινες πράξεις καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Σώρρας

Με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη αξιοποίνων πράξεων καλεί σε εξηγήσεις τον Αρτέμη Σώρρα και εφτά συνεργάτες του η Εισαγγελέας που ερευνά τη δράση του αλλά και την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η εισαγγελική λειτουργός η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει την έρευνα που διενεργεί, καλεί τον Αρτέμη  Σώρρα και τους συνεργάτες του να δώσουν εξηγήσεις για τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Επίσης, εξετάζεται αν έχει διαπραχθεί σειρά άλλων αδικημάτων όπως η διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες.

Στα χέρια της Εισαγγελέως υπήρχαν η μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, αλλά και δικογραφίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του, όπως η δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Εισαγγελία της Πελοποννήσου σχετικά με την υποβολή από πολίτες, σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, των εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» και με τις οποίες ζητούν να εισπράττονται τα χρέη τους από τα ομόλογα, ύψους 600 δισ. δολαρίων που ισχυρίζεται ότι έχει.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!