Ευχές και συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχές και συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης στην Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής SERA team του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου που συμμετείχε  στον διαγωνισμό του FLL® Greece το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο Έρευνας του διαγωνισμού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου: «Με τη δημιουργικότητά σας, τη συνεργασία, την ομαδική δουλειά, την επινοητικότητα και την άμιλλα αποδείξατε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε άψογα».
Παράλληλα, με επιστολή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εκφράζει τις πιο θερμές του ευχές σε όλα τα μέλη των ομάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του 1ου γυμνασίου Ωραιοκάστρου και του 2ου δημοτικού σχολείου Γαλήνης, τους καθηγητές και τους δασκάλους για καλή επιτυχία στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. «Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και να γυρίσετε πίσω αποκομίζοντας όμορφες και δυνατές εμπειρίες!», σημειώνει ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεωνΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!