Σκουρλέτης: Υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν τα όποια μέτρα με αυξημένη πλειοψηφία

Την προσωπική του άποψη- όπως διευκρίνισε- διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι όποια μέτρα συμφωνηθούν πρέπει να περάσουν από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία.

Σε συνέντευξή του στον real fm, o κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο  έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος. Υπάρχει η αναγκη να ψηφιστούν (σς τα όποια μέτρα) απο ευρύτατη πλειοψηφια της Βουλής». Όπως διευκρίνισε, «δεν ξέρω αν θα ειναι 180, παραπάνω ή λιγότερο και δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διασταση. Ειναι προσωπική μου άποψη. Μιλάω για μια αυξημένη πλειοψηφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
  
Αναφερθείς στις διαπραγματεύσεις, ο υπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «δεν να βγάζουμε εύκολα συμπεράσμτα μέχρι να αποτυπωθεί το δημοσιονομικό μείγμα των μέτρων». Σημείωσε ότι τα εργασιακά είναι ένα από τα αγκάθια, ενώ σε ό,τι αφορά σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης τόνισε: «Χωρίς να μπορω να ρισκάρω ότι θα μπορουσε να κλείσει στις 20 μαρτίου. Υπαρχουν όλες οι προυποθέσεις, αλλα ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!