ΤτΕ: Με τρύπιες τσέπες ο Σώρρας

Αντιμέτωπος με βαριά κακουργήματα και είναι ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος δεν έχει σίγουρα τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» το υπόμνημα της ΤτΕ κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η τράπεζα ζήτησε από τις πέντε τράπεζες Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς να ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του με χρηματικά ποσά που θα μπορούσε να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως ο κ. Σώρρας είναι απένταρος και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Ελλάδα στη μείωση του δημοσίου χρέους ή να αποπληρώσει το παγκόσμιο χρέος της χώρας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι δικογραφίες που αφορούν στην υπόθεση του Σώρρα έχουν συγκεντρωθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του προέδρου της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, για τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτης, της απειλής, ακόμη και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

 

 

 

 

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!