Νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά ο δικηγόρος Αθανάσιος Κίκης από την Ευκαρπία

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά ο δικηγόρος Αθανάσιος Κίκης από την ΕυκαρπίαΠραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά, οι προβλεπόμενες μυστικές ψηφοφορίες για την εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο Δικηγόρος και Διαμεσολαβητής Αθανάσιος Κίκης, από την Ευκαρπία, είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος διαδέχεται την Όλγα Μυρίδου (επίσης δικηγόρο), ενώ παραμένουν τα ίδια πρόσωπα στις άλλες δύο θέσεις του Προεδρείου και συγκεκριμένα ο Δημήτριος Λαλές ως Αντιπρόεδρος και η Ελένη Χαριζάνη ως Γραμματέας.
Στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος ορίζεται η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Όλγα Μυρίδου και εξελέγησαν
ως τακτικά μέλη οι: Κωνσταντίνος Στούπας, Αβραάμ Κωτσίδης, Χαρίκλεια Αμανατίδου, Στέφανος Βάρφης, Κωνσταντίνος Πάντσης, Δημήτριος Δεληγιάννης, Γεώργιος Βούρτσας, Αλέξης Παπαδόπουλος
και ως αναπληρωματικά μέλη  οι Παντελής Αδαμούδης, Ιωσήφ Αράπογλου, Δημήτριος Αθάνατος, Διαμαντής Παπαδόπουλος, Ιωάννης Μοσχούλας
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Πρόεδρος ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Πάντσης και εξελέγησαν
ως τακτικά μέλη οι Σαράντης Καρβουνίδης, Δημήτριος Λαλές, Δημήτριος Αθάνατος, Αθανάσιος Λαζαρίδης, Ιωσήφ Αράπογλου, Δημήτριος Φερενίδης, Γεώργιος Στολτίδης, Ιωάννης Μοσχούλας
και ως αναπληρωματικά μέλη  οι Παντελής Νιγδέλης, Παντελής Αδαμούδης, Στέφανος Βάρφης, Διαμαντής Παπαδόπουλος, Γεώργιος Βούρτσας.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στα Μέλη των Επιτροπών.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!