Διαδικτυακή κόντρα Δ. Τζανακόπουλου - Αδ. Γεωργιάδη

Μέσω Διαδικτύου διασταύρωσαν τα ξίφη του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με φόντο τις δηλώσεις του δεύτερου, ο οποίος απευθύνθηκε σε ξένους επενδυτές, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ.

Απευθυνόμενος στον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι «κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε ότι «πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτήν την συνέντευξη κατάλαβες αυτό». «Φαντάσου να έλεγα "πουλήστε Ελλάδα" τι θα έλεγες», πρόσθεσε, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε ανταπάντησή του ο κ. Τζανακόπουλος έγραψε: «Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από troll στο Twitter».

Τη σκυτάλη έλαβε εκ νέου ο κ. Γεωργιάδης, δηλώνοντας «είστε απαράδεκτοι». Την ανάρτησή του συνόδευαν παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα σε επενδυτές, με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο 18ο ετήσιο συνέδριο Capital Link στο πλαίσιο του Invest In Greece Forum, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη.

Τι είπε στις συνεντεύξεις ο Αδ. Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης σε δύο συνεντεύξεις που παραχώρησε, στο Sky News και στο CNBC, κάλεσε τους επενδυτές να εμπιστευτούν την Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα μας είναι το καλύτερο μέρος για να επενδύσει όποιος ενδιαφέρεται, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

«Η αξιολόγηση θα κλείσει και μετά από μία περίοδο -σύντομη εκτιμώ- ο κ. Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα στην πιο φιλελεύθερη Ελλάδα που φαντάζεστε. Μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την ελληνική οικονομία να εκραγεί! Αν έχετε χρήματα ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Τα πάντα είναι πολύ φθηνά τώρα. Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη. Να είστε απόλυτα σίγουροι για αυτό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές οι δηλώσεις, δυσφημούν τη χώρα

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC είναι απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές «να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη.

Αδ. Γεωργιάδης: Οι άνθρωποι είναι πραγματικά ανόητοι

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι πραγματικά ανόητοι! Πού πέσαμε...» έγραψε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!