Αντίο από τη Γιάννα

Την παραίτησή της από την ιδιότητα της πρέσβεως εκ προσωπικοτήτων ανακοίνωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, αφήνοντας αιχμές για παραλείψεις και κυβερνητικές συμπεριφορές που από την ανακοίνωσή της φαίνεται ότι την έχουν ενοχλήσει.

«Μετά τη σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως πρέσβεως εκ προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η κ. Αγγελοπούλου και προσθέτει:

Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στη χώρα μου εν γνώσει όλων των κυβερνήσεων. Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν. Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για τη χώρα μας

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!