Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Στην Αθήνα οι αγρότες Χανίων και Ρεθύμνου για το συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη

Ραντεβού έδωσαν οι αγρότες από τα Χανιά και το Ρέθυμνο στο λιμάνι της Σούδας, το απόγευμα της Τρίτης. Ο λόγος; Θα μεταβούν στο λιμάνι του Πειραιά, ώστε να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη αύριο, Τετάρτη.

Στο επίκεντρο των αιτημάτων τους βρίσκεται το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων. Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για τη στήριξη του αγροτικού τομέα.

Τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών, με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών να λαμβάνουν μέρος κι αυτοί στις κινητοποιήσεις. Ο Κώστα Καψωμενάκης, πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών στα Χανιά, δήλωσε ότι αύριο, Τετάρτη, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία λαϊκή αγορά σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ο αριθμός των αγροτών που θα ταξιδέψουν για Αθήνα το βράδυ δεν θα γνωστοποιηθεί, παρά μόνο αργά το απόγευμα της Τρίτης, καθώς υπάρχει ανοιχτή λίστα που θα δοθεί στις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

 


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας