Τσίπρας προς Καζνέβ: Η στήριξη της Γαλλίας στη χώρα μας υπήρξε ανεκτίμητη


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο ομόλογό του Μπερνάρ Καζνέβ στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η ελληνο-γαλλική συνεργασία μπορεί να περάσει σε ένα στάδιο πολύ πιο ουσιαστικό, καθότι η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από αυτήν την κρίση» τόνισε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι η στήριξη της Γαλλίας στη χώρα μας υπήρξε ανεκτίμητη.

Ο Μπερνάρ Καζνέβ εξέφρασε τη μεγάλη αλληλεγγύη της Γαλλίας στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, αλλά και την εμπιστοσύνη της στην ανάκαμψη της χώρας μας.

Τόνισε, δε, ότι αυτό το επιβεβαιώνουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία -όπως είπε- μπορούν βεβαίως να ενισχυθούν.
Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας, στο οποίο θα παρακαθήσουν οι Έλληνες και οι Γάλλοι υπουργοί Οικονομικών, Οικονομίας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Στις 14.00 οι δύο πρωθυπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Μ. Καζνέβ έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ.

Πηγή φωτό: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!