Μεϊμαράκης κατά Μητσοτάκη: Οι μαγκιές του δε ψηφίζω είναι τσάμπα

Ηχηρό «άδειασμα» επιφύλαξε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης στον Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με την θέση του για την επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως έχει διατυπωθεί από τον αρχηγό της, ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που θα συμφωνηθούν με τους Θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγσης.

Όπως είπε σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες «τα εκ του ασφαλούς “δεν ψηφίζω” είναι τσάμπα μαγκιές», ενώ πρόσθεσε πως η υφιστάμενη πολιτική κατάσταση διαφέρει από εκείνη του καλοκαιριού του 2015, καθώς η κυβέρνηση έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Ο κ. Μεϊμαράκης πήρε έτσι ξεκάθαρες αποστάσεις από την "γραμμή" της ηγεσίας του κόμματος ενώ επανέλαβε, σε ό,τι αφορά τον ίδιον, ότι είναι πάντα υπέρ της εθνικής συνεννόησης σε βασικά ζητήματα.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος είχε εξάρει την στάση του κ. Μεϊμαράκη όταν ηγείτο της παράταξης, περίοδο κατά την οποία η ΝΔ είχε υπερψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο ασκώντας παράλληλα σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα η οποία οδήγησε την χώρα σε αυτό.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!