Τίτλοι τέλους για Μπέντο! «Παίζει» και ο Καμπιάσο για αντικαταστάτης

Ο Πάουλο Μπέντο βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου και ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε επικοινωνία με ξένο προπονητή, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του. Ωστόσο, οι Πειραιώτες σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζουν την Μπεσίκτας και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί στον πάγκο του μια αξιόπιστη λύση, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. 

Το επικρατέστερο σενάριο που ακούγεται ως λύση εκ των έσω είναι να βρεθούν στο τιμόνι της ομάδας ο Εστέμπαν Καμπιάσο μαζί με τον Βασίλη Βούζα από τις ακαδημίες των «ερυθρόλευκων», καθώς στην ΠΑΕ θέλουν να μην επηρεαστεί ο σύνδεσμος με τα νέα παιδιά της ομάδας, τα οποία και σκοπεύουν να συνεχίσουν να στηρίζουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέντο έχει ειδοποιηθεί προφορικά ότι τελείωσε η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και «πηγές» αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Ως μεγάλο φάουλ του χρεώνουν τις απαξιωτικές δηλώσεις του για το ρόστερ της ομάδας, αμέσως μετά από τον αγώνα της Τούμπας. Αυτές προκάλεσαν και την επίθεση του Τσόρι Ντομίνγκες. 

Τα νέα έφθασαν στην Ελλάδα πιο γρήγορα από την Πορτογαλία, παρά από τον Πειραιά και αναφέρουν ότι ο Μπέντο ίσως να τελειώσει ακόμη και σήμερα και να μην βρίσκεται στον πάγκο, στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπεσίκτας.

Εκτός από το δίδυμο Καμπιάσο - Βούζα είναι πολλά τα -εντός Ελλάδος- ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν ως αντικατάστατες του. Οι Ελευθερόπουλος, Αναστόπουλος, Βεργέτης, Λεμονής ακούστηκαν αμέσως μετά την είδηση ότι... τελειώνει ο Μπέντο, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μοντανιέ. 


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!