«Γ. Λίλτσης: Με θετικό πρόσημο η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, αλλά… προσοχή! »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γ. Λίλτσης: Με θετικό πρόσημο η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, αλλά… προσοχή! »

Αναφορικά με την σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά που θα υπογραφεί μεταξύ της διοίκησης του δήμου και της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λίλτσης, ανέφερε:

«Η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ Δήμου Παύλου Μελά» εκτιμά πως οι πληροφορίες από  τα δημοσιεύματα για την σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά μεταξύ υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του δήμου δείχνουν πως αυτή  ικανοποιεί ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Εάν και εφόσον όλα όσα ανακοίνωσαν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έρθουν με τη μορφή υπομνήματος στο δημοτικό συμβούλιο και δεν αλλάξει τίποτα από όλα όσα υποσχέθηκαν για το δήμο μας, δηλώνουμε πως θα στηρίξουμε θετικά την σύμβαση παραχώρησης.

Καλούμε όμως την διοίκηση να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Της κρούουμε τον κώδωνα. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και τη διαχείρισή του πρέπει να τον έχει ο δήμος μας. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί η… ιστορία της Μονής Λαζαριστών που αν και αποτελεί το «διαμάντι» της Σταυρούπολης ο δήμος μας δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο στη λειτουργία της. Θυμόμαστε, τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την δημιουργία της στα όρια του δήμου. Σήμερα οι ίδιοι που τότε χαμογελούσαν, αναθεωρούν τις απόψεις τους μιας και ο δήμος Παύλου Μελά μικρή συμμετοχή έχει στην διαχείριση του πρότυπου αυτού πολιτιστικού κέντρου». 

Με την παράκληση να δημοσιευτεί- αναρτηθεί.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!