Θ. Καράογλου: Ερώτηση για αλλαγή του νομικού πλαισίου που αφορά εκχωρηθέντα ακίνητα στο δημόσιοΘεσσαλονίκη, 14 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Να αλλάξει το νομικό πλαίσιο για την εκποίηση των ακινήτων που έχουν εκχωρηθεί στο Δημόσιο από τους ιδιοκτήτες τους, λόγω αδυναμίας καταβολής των οφειλών τους, ζητά ο κ. Θεόδωρος Καράογλου με ερώτησή του στον αρμόδιο Υπουργό.
Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας προτείνει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών στην περίπτωση που η τιμή του ακινήτου, μετά τον πλειστηριασμό, καλύπτει την οφειλή του υπόχρεου, η χρηματική διαφορά είτε να επιστρέφεται σε αυτόν, είτε να πιστώνεται για συμψηφισμό μελλοντικών φορολογικών του υποχρεώσεων.
Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου, με αυτόν τον τρόπο θα εισρεύσουν στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου εκατομμύρια ευρώ, μειώνοντας αντίστοιχα τις οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!