Ανησυχία Δ. Κουτσούμπα για Αιγαίο

Συνεχή θερμά επεισόδια στο Αιγαίο μπορεί να πυροδοτήσουν εμπλοκή και άλλων βαλκανικών χωρών, προειδοποιεί ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μέσω της εφημερίδας Realnews, ο κ. Κουτσούμπας σημειώνει ότι, κατ' επέκταση, τέτοια επεισόδια μπορεί «να οδηγήσουν σε μια πιο γενικευμένη πολεμική αντιπαράθεση στο Αιγαίο, τη Θράκη, τα βόρεια σύνορά μας», αναφέρει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ενώ υπογραμμίζει και την πολιτικο-στρατιωτική συνεργασία Αλβανίας και Τουρκίας.

Στα θέματα εσωτερικής πολιτικής, όσον αφορά τα αντισταθμιστικά μέτρα υποστηρίζει: «Η μείωση του αφορολογήτου, που θα μας πάρει από την τσέπη το λιγότερο έναν ολόκληρο μισθό ή μια ολόκληρη σύνταξη, δεν αντισταθμίζεται».

Κατηγορεί επίσης τους βουλευτές της πλειοψηφίας ότι στο τέλος όλοι «σηκώνουν το χεράκι τους και ψηφίζουν βαριά αντιλαϊκά μέτρα».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!