Πρωτοφανές: Έκλεψε γερανό και οδηγούσε ανάποδα στον Κηφισό, σκορπώντας τον τρόμο!

Ένας 37χρονος Ρομά, σε αλλόφρονα προφανώς κατάσταση, προκάλεσε τον... τρόμο τα ξημερώματα στον Κηφισό, οδηγώντας ανάποδα στην εθνική τον γερανό οδικής βοήθειας που είχε κλέψει, μέχρι να συλληφθεί από την αστυνομία αφού συγκρούστηκε με άλλα οχήματα!

Η πρωτοφανής ιστορία συνέβη στις 02:50 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 37χρονος, για άγνωστο λόγο, έκλεψε έναν γερανό οδικής βοήθειας ο οποίος βρισκόταν στη διασταύρωση της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό, και εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε εργασίες ανάσυρσης μια μοτοσικλέτας με μηχανικό πρόβλημα.

Με κάποιον τρόπο ο νεαρός κατάφερε να πάρει το όχημα κι άρχισε να... ανεβαίνει ανάποδα την Εθνική, μέχρι το ύψος της Λυκόβρυσης, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει κάποιο ατύχημα! Στο σημείο αυτό έκανε αναστροφή, συνεχίζοντας να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα, αυτή τη φορά προς Πειραιά!

Η διαδρομή του αυτή τη φορά ήταν μικρότερη, αφού βγήκε στον κόμβο της Δεκελείας, και εκεί συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο ταξί και τελικά έριξε τον γερανό σε σταθμευμένα οχήματα...

Κάπου εκεί η νυχτερινή κούρσα του τρόμου ήρθε σε τέλος, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 37χρονο...



 

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!