Κ. Χατζηδάκης: «Εμείς λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα»

«Είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο σε αυτή την πορεία προς τον γκρεμό. Όσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ`όλα για τους πολίτες και τη χώρα».

Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε σήμερα το βράδυ από τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης.

Η έλλειψη επαφής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα αποτυπώθηκε με τρόπο κωμικοτραγικό πριν λίγες ημέρες, συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης, για να επισημάνει πως «την στιγμή που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε για την υποτιθέμενη επιστροφή στην ανάπτυξη, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση. Σπάνια η πραγματικότητα εκδικείται τόσο άμεσα», ανέφερε επίσης.

Εν τω μεταξύ, υπογράμμισε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η παράταση της αβεβαιότητας έχει, δυστυχώς, μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, για να διευκρινίσει: «Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιός θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης; Δεν είναι τυχαίο πού το τελευταίο τετράμηνο του 2016, ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης»;

Ως Νέα Δημοκρατία, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών, «δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα. Εμείς λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!