Μαζιώτης: Σε τέτοιους δολοφόνους στηρίζεται το σύστημα

Ο Νίκος Μαζιώτης προέβη σε δήλωση για τον αστυνομικό που τον είχε καταδιώξει και πυροβολήσει τον Ιούλιο του 2014 στο Μοναστηράκι, ο οποίος σήμερα είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά. 

Σε δήλωση του στο indymedia, ο Ν. Μαζιώτης σημειώνει μεταξύ άλλων πως «Σε τέτοιους δολοφόνους που χρησιμοποιούν τα όπλα -υπηρεσιακά ή μη- για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, στηρίζεται το σύστημα για να υπερασπίσει τα συμφέροντά του».

«Να λοιπόν ποιοι είναι οι ‘’προστάτες του πολίτη’’!», τονίζει ο Ν. Μαζιώτης και συμπληρώνει πως «Τέτοιοι δολοφόνοι όπως και οι προϊστάμενοί τους είναι αυτοί που κοπιάζουν για την ασφάλεια των πάσης φύσεως καθαρμάτων της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, για την ασφάλεια των πιστωτών της χώρας που πίνουν το αίμα του λαού!». 

Επίσης, υπογραμμίζει πως «Η περίπτωση Δημητρόπουλου δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας στην αστυνομία και στα σώματα ασφαλείας αφού διαχρονικά τα σώματα των πραιτοριανών του καθεστώτος, προσήλκυαν άτομα τα οποία εκτιμούσαν ότι μπορούν να βιαιοπραγούν και να εγκληματούν κατά πολιτών αυθαίρετα ,υπολογίζοντας στην ανοχή και τη συγκάλυψη λόγω της ιδιότητάς τους, αφού δεκάδες είναι οι περιπτώσεις αστυνομικών δολοφόνων που έπεσαν στα μαλακά από τη δικαστική εξουσία».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη δήλωση του Νίκου Μαζιώτη. 

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!