Δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά: Τον εκτέλεσε με το προσωπικό του πιστόλι

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, στις οποίες συμμετείχαν και συνάδελφοί του, έως ότου εντοπίστηκε το ταξί, 10 χλμ., μακριά από την πόλη της Καστοριάς, στην άκρη του δρόμου και στην περιοχή Λεύκη Καστοριάς, ενώ 40-50 μέτρα μακριά από το ταξί βρέθηκε η σορός του θύματος.

Από την πρώτη στιγμή κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Καστοριάς και ιατροδικαστής στο σημείο, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα είχε δεχτεί τρεις πυροβολισμούς από 45αρι όπλο και συγκεκριμένα έφερε ένα διαμπερές τραύμα στον δεξί άνω θώρακα στο δεξί στήθος και την καθοριστική βολή στον δεξί κρόταφο.

Ο δολοφόνος έβγαλε τον οδηγό ταξί από το αυτοκίνητο, τον οδήγησε στο χωράφι και τον εκτέλεσε. Σύντομα, οι αστυνομικοί εντόπισαν υλικό από κάμερες καταστημάτων από το σημείο, στο οποίο επιβιβάστηκε ο δράστης ως πελάτης στην Καστοριά το οποίο έγινε στις 16:30 χθες το απόγευμα.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο…«πελάτης» ήταν συνάδελφός τους και μάλιστα ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ της Καστοριάς και συνδυασμό με μαρτυρίες, τον συνέλαβαν και σχεδόν αμέσως ομολόγησε την πράξη του, που την αποδίδει σε προσωπικές διαφορές, δίχως μέχρι στιγμής να έχει δώσει περισσότερες εξηγήσεις στους συναδέλφους του.

Ο δράστης οδήγησε μάλιστα το θύμα του στο χωράφι το πατέρα του, καθώς και ο αστυνομικός από την Καστοριά κατάγεται και εκεί τον εκτέλεσε με το προσωπικό του πιστόλι που φέρει νόμιμα και το οποίο μάλιστα το είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, όταν υπηρετούσε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής και σύλληψης του ηγέτη του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη, στο Μοναστηράκι, τον Ιούλιο του 2014.

Αυτή την στιγμή η ανάκριση παραμένει σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς προσπαθούν να αποσαφηνίσουν πλήρως τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή του την πράξη και το είδος των προσωπικών διαφορών που είχε με το θύμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσο οι συνάδελφοί του έψαχναν να βρουν όλη τη νύχτα στοιχεία για να φτάσουν στην σύλληψη του δολοφόνου, εκείνος κανονικά συμμετείχε με την ΟΠΚΕ στις αναζητήσεις του… δράστη στην γύρω περιοχή…


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!