Ο Τραμπ κατηγορεί τους δημοκρατικούς για 'κυνήγι μαγισσών'

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό ο Τζ. Ντ. Γκόρντον, επικεφαλής της ομάδας των συμβούλων του Τραμπ για θέματα εθνικής ασφαλείας κατά την εκστρατεία, και ο Κάρτερ Πέιτζ, άλλο ένα μέλος της ομάδας των συμβούλων του υποψήφιου για θέματα εθνικής ασφαλείας, παραδέχθηκαν αμφότεροι ότι συναντήθηκαν με τον ρώσο πρεσβευτή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς επίσης συναντήθηκε με τον Κίσλιακ σε μια εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος διπλωμάτες στο Κλίβελαντ και συνέπεσε με το εθνικό συνέδριο του GOP στο οποίο ο Τραμπ αναδείχθηκε και τυπικά υποψήφιος του κόμματος για την προεδρία.

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών Άνταμ Σιφ, κορυφαίο στέλεχος του κόμματός του στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Τζεφ Σέσιονς να παραιτηθεί, επιχειρηματολογώντας ότι «παραπλάνησε ξεκάθαρα» τη Γερουσία κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την έγκριση του διορισμού του ερωτηθείς για τις επαφές της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ με αξιωματούχους της Ρωσίας.

Ακόμη, ο Σιφ τόνισε σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ότι πρέπει να διοριστεί ειδικός εισαγγελέας για να ερευνήσει τις καταγγελίες περί ρωσικής ανάμιξης στην εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών και τις σχέσεις της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

(Πηγή: ΑΠΕ, Φωτογραφία: AP Images/David Goldman)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!