Επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών από το χώρο του Κόδρα

Καλαμαριά  03 –03 2017        

                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών από το χώρο του Κόδρα


Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες (Πέμπτη) το πρωί «επιχείρηση σκούπα» στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά, για την απομάκρυνση περίπου 60 αλλοδαπών «πειρατές των μπλε κάδων» και όλων των κλεμμένων υλικών που είχαν συγκεντρώσει εκεί, και αποτελούν εστία μόλυνσης.

Στην  επιχείρηση που ξεκίνησε ύστερα από αυτοψία των υπηρεσιών του Δήμου και μετά από  καταγγελίες δημοτών,  συμμετέχουν κλιμάκια των δύο Αντιδημαρχιών,  Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης  και Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος.
 
Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 25 ατόμων- προσωπικού του Δήμου, τεσσάρων  φορτηγών οχημάτων  και δύο εκσκαφείς , παρουσία ανδρών του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος, του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη και των δύο Αντιδημάρχων Σταύρου Ζαμπέτογλου και Παναγιώτη Θεοδοσιάδη, ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης των αλλοδαπών  πολιτών (Βούλγαροι Ρομά), από τα κτίρια του πρώην στρατοπέδου τα οποία είχαν καταλάβει και διέμεναν παράνομα.

Οι εργασίες απομάκρυνσης και καθαρισμού στην περιοχή, στο πλαίσιο  προστασίας της δημόσιας υγείας, θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα υλικά και να αποκατασταθεί πλήρως η καθαριότητα και η  ευταξία στο χώρο του Κόδρα.  

  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!