Απάντηση στην απάντηση του Μανώλη Λαμτζίδη.

Απάντηση στην απάντηση του Μανώλη Λαμτζίδη.
Μανώλη,
« με την εξαιρετική ρηχότητα» που διαπίστωσες ότι με διακρίνει, σου απαντώ στα δυο ερωτήματα που έθεσες.
·         Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε ένα σταματημένο έργο ,είχε τη δυνατότητα να διακόψει οριστικά τις εργασίες και να ακυρώσει το έργο του ΣΜΑ Ευκαρπίας. Το έργο όμως εκτελέστηκε και αποπερατώθηκε με τη χρηματοδότηση που παρείχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως, είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ! 
·         Ο ΠΕΣΔΑ Κ. Μακεδονίας στον οποίον προστέθηκε με πραξικοπηματικό τρόπο την τελευταία στιγμή, με παρέμβαση του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας ,η πρόβλεψη «για την δυνατότητα ενεργειακής αξιοποίησης» εγκρίθηκε και υπογράφηκε από τους υπουργούς(Φάμελος και Σκουρλέτης) της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αρνήθηκες όμως με απόφαση του κόμματός σου-ΣΥΡΙΖΑ-να υπογράψεις την αίτηση ακύρωσης στο ΣΤΕ κατά αυτής της προσθήκης και της απόφασης των δύο υπουργών.
Συνεπώς, το πρόβλημα δεν είναι «οι εκβραχισμοί» αλλά το ποιος μας οδηγεί στα βράχια.
Το ΣΜΑ Ευκαρπίας τον εγκαινίασε ουσιαστικά πριν λίγες βδομάδες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιος έφερε τον  «Κούλη» στο ΣΜΑ Ευκαρπίας;
Η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα πεδία της πολιτικής, η προσχώρηση στα σχέδια των Γεράνη – Τατούλη – Φούχτελ κτλ. και στην ιδεολογία Μητσοτάκη φέρνει γοργά τον «Κούλη» και στο Μαξίμου.

Χαιρετισμούς στην Εξουσία.

Θεοδωρόπουλος Γιώργος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!