Χάλκινο μετάλλιο η Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου


Ακόμη ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στο Βελιγράδι!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 2η ημέρα του 34ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και χάρισε στη χώρα μας το 28ο μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι, στην 3η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό κλειστού, συμμετείχε για 2η φορά σε τελικό και κατάφερε με 14.24μ να πάρει την τρίτη θέση και να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.
Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τον αγώνα της με άλμα στα 14.04, ανέβηκε στα 14.20 και πέτυχε την επίδοση που της χάρισε το μετάλλιο στην τρίτη της προσπάθεια. Από κει και πέρα είχε ένα άλμα στα 14.17 και δύο άκυρα.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η Γερμανίδα Γκιέρις με νέο φετινό ρεκόρ Ευρώπης στα 14.37μ. έχοντας, μάλιστα, μόλις δύο έγκυρα άλματα στον αγώνα της, με το δεύτερο να είναι στα 13.91!
Τον εαυτό της για φέτος ξεπέρασε και η Πατρίσια Μαμόνα, η οποία με άλμα στα 14.32 που αποτελεί την κορυφαία της φετινή επίδοση πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!