Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

H google βάζει τέλος στα Chromebook Pixels

Το 2013 η Google λάνσαρε το πρώτο Pixel Chromebook laptop, και όπως φάνηκε ήταν ο πρόδρομος των Pixel smartphones και tablets, που ακολούθησαν αργότερα και αντικατέστησαν τη σειρά Nexus.

Το 2015 ακολούθησε το Pixel 2, αλλά για όσους περιμένουν ότι θα δουν Pixel 3, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Οι πληροφορίες έρχονται από το TechCrunch και τον Rick Osterloh, SVP for Hardware στην Google, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους στην MWC, φέρεται να ανακοίνωσε πως η εταιρεία δεν θα συνεχίσει τα Pixel-branded laptops.

Επιπλέον, τα υπάρχοντα μοντέλα θα σταματήσουν να διατίθενται από το Google Store. Το Pixel brand θα χρησιμοποιείται μόνο για κινητά και tablets. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το Chrome OS παραμένει στη θέση του, απλώς η Google σταματά να κατασκευάζει laptop.

O Osterloh επεσήμανε ότι τα προηγούμενα κομμάτια που διατέθηκαν στην αγορά, έχουν γίνει ήδη sold out και δεν θα φέρει νέα.

Ένας από τους λόγους που η Google εγκαταλείπει το Chromebook Pixel, είναι πιθανότατα η τιμή. Η συσκευή ήταν ένα παράδειγμα premium Chrome OS laptop, το οποίο όμως είχε τιμή από 999 δολάρια.

Πηγή:Techblog.gr


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας