Η πρώτη ηλεκτρική Jaguar στους δρόμους του Λονδίνου (video)

Μετά την εμφάνισή της στην έκθεση της Γενεύης, η Jaguar I-Pace βγήκε μια βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου, ώστε να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο θόρυβο γύρω από την εντυπωσιακή της παρουσία.

Η βρετανική μάρκα βασίζει πολλά για τη μελλοντική της πορεία στο πρωτότυπο αυτό ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα δούμε σε μορφή παραγωγής μέσα στο 2017 και στους δρόμους κατά το δεύτερο μισό του 2018.

Οι προδιαγραφές είναι εντυπωσιακές. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες συνολικής ισχύος 400 ίππων με ροπή 700 Nm θα μεταφέρουν έργο και στους τέσσερις τροχούς, εξασφαλίζοντας πολύ εντυπωσιακές επιδόσεις, με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4 δλ. Ακόμα πιο εντυπωσιακή όμως είναι η αυτονομία, η οποία θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον επίσημο ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμής για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τον NEDC.

Οι μπαταρίες των  90kWh του I-Pace θα έχουν την ικανότητα να φορτίζονται κατά 80% σε μόλις μιάμιση ώρα, σε σταθμό φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC), ισχύος 50kW.

Έχοντας ήδη πολύ καλές κριτικές από την παρουσία του μοντέλου τις διεθνείς εκθέσεις η Jaguar, με την παρουσία του μοντέλου στους δημόσιους δρόμους του Λονδίνου θέλησαν να αντλήσουν ακόμα περισσότερες αντιδράσεις από το ευρύ κοινό.

Ήδη, στο επίσημο βρετανικό site της μάρκας έχει ανοίξει ειδική σελίδα για το I-Pace όπου το κοινό καλείται να πατήσει το κουμπί «I want One». 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!