Η selfie της Καλέργη με τους "Διάσημους" στον Άγιο Δομήνικο

Είναι η μοναδική παίκτρια από την ομάδα των "Διάσημων" η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο σχεδόν 20 ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δείχνει να μην ξεχνά ούτε τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά ούτε και τους πρώην συμπαίκτες της.

Η Μαριάννα Καλέργη ανέβασε μία φωτογραφία από την ημέρα που εκείνη και οι συμπαίκτες της έφτασαν στον Άγιο Δομήνικο.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία διακρίνονται και δύο άλλοι από τους αθλητές της ομάδας των "Διάσημων". Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αριστερά μπροστά και πιθανότατα εκείνος που τραβά τη φωτογραφία, ενώ λίγο πιο πίσω φαίνεται και ο Λάμπρος Χούτος.

Μάλιστα, η πρωταθλήτρια του "Muay Thai" ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα των "Διάσημων". Χαρακτηριστικά συνόδευσε τη φωτογραφία της με την λεζάντα: "Λίγο πριν μας απομονώσουν!Προσγείωση στον Αγ. Δομήνικο... Με την απουσία μερικών παικτών, γιατί ήρθαν μετά στην ομάδα μας...Είστε αξέχαστοι..!! Πάμε γερά... ΔΙΑΣΗΜΟΙ".

Δείτε το σχετικό post:


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!