Το Survivor νίκησε το Rising Star

Τα ταλέντα του Rising Star και η λαμπερή επιτροπή του μουσικού show του ΑΝΤ1 έκαναν ξανά την προσπάθεια τους να ρίξουν τον τοίχο που ύψωσε το Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές. Τα εμπόδια ήταν πολλά και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε το πάνω χέρι και στα σημεία και μάλιστα στο δυναμικό κοινό με πολλαπλάσιες επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, το Rising Star συγκέντρωσε στο σύνολο 24,6% και στο κοινό 15 -44 το 19,7% παρουσιάζοντας μικρή υποχώρηση σε σχέση με τις προηγούμενες Κυριακές που βρέθηκε στη μάχη με το Survivor.

Αντιθέτως, τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor, παρουσίασαν άνοδο, με το γενικό σύνολο στο 32,5% και το δυναμικό κοινό στο 45,3%, ενώ άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 54,1% μετά τις 23:15.

Χαρακτηριστικό του φρένου που βάζει το Survivor στο Rising Star είναι πως το talent show κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστά πάνω από 30% μόνο μετά το τέλος του αντίπαλου προγράμματος.

Η δεύτερη μάχη τους 26/2:

Rising Star: Γενικό 24,9% – Δυναμικό 21,6%

Survivor: Γενικό 30,2% – Δυναμικό 37,5%

Η πρώτη μάχη τους 19/2:

Rising Star: Γενικό 27,1% – Δυναμικό 22,9%

Survivor: Γενικό 26,2% – Δυναμικό – 35,1%

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλων των προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

πηγή:zappit.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!