Ο Π. Καμμένος αποδίδει τα εύσημα στον Α. Τριανταφυλλίδη για την απόδοση του στρ. Παύλου Μελά στην τοπική κοινωνία [video]Θεσσαλονίκη, 2.3.2017                        
                                                                                 
                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ Α.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Π.Καμμένος: Θα ήθελα να αναφερθώ και στη Θεσσαλονίκη -το λέω επειδή είναι εδώ ο κ. Τριανταφυλλίδης που το έχει παλέψει πολύ-, για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Το άρχισε το θέμα αυτό και οφείλω να το πω αυτό. Ο κ. Τριανταφυλλίδης πίεσε για το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και ζήτησε να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία. Βρήκαμε μία λύση, σύμφωνα με την οποία θα πάρουμε γύρω στα εκατό διαμερίσματα αντί του 5%, τα οποία θα δοθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, για να μπορέσουν για τα στελέχη να δημιουργηθούν κατοικίες. Παράλληλα γίνονται δύο μουσεία μέσα. Ένα μουσείο του Ποντιακού Ελληνισμού, το οποίο θα φιλοξενήσει μια μόνιμη έκθεση για τη Γενοκτονία των Ποντίων και ένα μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως.

Α.Τριανταφυλλίδης: Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον Υπουργό Άμυνας, κ. Καμμένο, για τον καλό του λόγο για το στρατόπεδο Παύλου Μελά και όχι μόνο. Να πω «κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Κάντε το. Περιμένουμε τον Πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη να ανακοινώσει επίσημα. Να μην δίνονται μόνο τα στρατόπεδα της Αθήνας, από το Σκοπευτήριο Καισαριανής, από τον Ασύρματο  κλπ στις τοπικές κοινωνίες. Επιτέλους, να δοθεί και ένα στρατόπεδο, από τα πολλά στρατόπεδα και στον λαό της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα της Δυτικής Θεσσαλονίκης που το έχει τεράστια ανάγκη λόγω της ασφυκτικής οικιστικής ανάπτυξης με τις αναγκαίες προϋποθέσεις, βέβαια.. Δεν υπάρχουν χώροι πρασίνου.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συζήτησης:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!