Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Πδοσφαίρου του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας στις 19,20 & 21/4 στο γήπεδο 9x 9 και 11x11 του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Οι μικροί αθλητές έδειξαν το μεγάλο τους ταλέντο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις , πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πλήθος θεατών και γονέων τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο μας και το Τουρνουά παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


    Το τμήμα BAMBINI του Δ.Α.Σ.Ω με προπονητή τον κ. Κούντη Δημήτρη κατάφερε να ξεχωρίσει παρά το μικρό της ηλικίας των αθλητών μας κερδίζοντας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες το κύπελλο. Δεν υπήρξε βαθμολογία και βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες.

     Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, Δ.Α.Σ.Ω.  
Την απονομή  έκανε στην Νίκη Νεοχωρούδας η Δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου κα Χριστίνα Βαμβάκη Λιμπατε.Στον Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ το κύπελλο απένειμε η Τοπική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου και υπεύθυνη γυναικών Β Θεσσαλονίκης της ΝΔ κα Ίννου Στέλλα.Στην Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ το κύπελλο απένειμε η έφορος ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ κα Νουφριάδου Ιωάννα.Στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. το κύπελλο απένειμε ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΔΑΣΩ κος Δεληγιαννίδης Παναγιώτης. 

Το τμήμα PROJUNIOR του Δ.Α.Σ.Ω. με προπονητή τον κ Καπασακάλη Τάσο κατάφερε να ξεχωρίσει κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Νίκη Νεοχωρούδας.
        Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: Δ.Α.Σ.Ω., ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ. Την απονομή έκανε ο πρώην Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κος Σαραμάντος Δημήτρης.

Το τμήμα JUNIOR του Δ.Α.Σ.Ω. με προπονητή τον κ Ντάρο Παναγιώτη έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Ντίνος Κουης.
        Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: Δ.Α.Σ.Ω., ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ, ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ. Την απονομή έκανε ο προπονητής  κ Καπασακάλης Τάσος.

Το τμήμα JUNIOR του Δ.Α.Σ.Ω. με προπονητή τον κ Ντάρο Παναγιώτη έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα Ντίνος Κουης.
        Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: Δ.Α.Σ.Ω., ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ, ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ. Την απονομή έκανε ο προπονητής  κ Καπασακάλης Τάσος.

Το τμήμα ΝΕΩΝ του Δ.Α.Σ.Ω. με προπονητή τον κ Δεληγιαννίδη Παναγιώτη κατάφερε να ξεχωρίσει κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το κύπελλο κέρδισε η ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ SANTOS.
     Στην ίδια κατηγορία οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: Δ.Α.Σ.Ω., ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ SANTOS,ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Κ. κα Θεοδωρίδου Σοφία.

Ο Προεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές του Συλλόγου κ. Ντάρο Παναγιώτη, κ. Καπασακάλη Τάσο, κ. Κούντη Δημήτρη και την ψυχή της διοργάνωσης του 4ου Εαρινού Τουρνουά Ποδοσφαίρου κ. Δεληγιαννιδη Παναγιωτη. Καθώς επίσης και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

      Τέλος, ευχαριστούμε την ομάδα της Ο.Μ.Α.Κ Ωραιοκάστρου για την παρουσία και την προσφορά της στο τριήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!