Εγραψε ιστορία το 6ο Πασχαλινό Πανελλήνιο Τουρνουά "Acadimies Golden Cup"!


Εγραψε ιστορία το 6ο Πασχαλινό Πανελλήνιο Τουρνουά "Acadimies Golden Cup"!

Με πολλά παιδικά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Πασχαλινό Τουρνουά Acadimies Golden Cup που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η σπουδαία αυτή διοργάνωση που έφερε την υπογραφή του ΟΑΣΠΕ, άρχισε την Τετάρτη 19/4, έριξε αυλαία το Σάββατο 22/4 στις εγκαταστάσεις του «Αθλητικού Κέντρου Ντίνος Κούης» και του «Αθλητικού Πάρκου ΕΚΟ» με τις απονομές και τις βραβεύσεις.
Περισσότεροι από 400 μικροί ποδοσφαιριστές από τις 4 άκρες της Ελλάδας γεννημένοι τα έτη 2002 ως και το 2007 είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου με γνώμονα το fairplay.
Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης, ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, ενώ τις απονομές έκαναν οι παλαίμαχοι άσοι και μεταλαμπαδευτές των γνώσεών τους, κκ Ντίνος Κούης,  Εμπενίζερ Χάγκαν, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Κοσμίν Μπαρκαουάν

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Βασίλης Ανατολίτης εκ μέρους της Περιφέρειας Μακεδονίας, ο κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, και ο κ. Κυριάκος Λαζαρίδης μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!