Θρήνος για 8χρονο κοριτσάκι. Κατέληξε στη ΜΕΘ από Η1Ν1


Όπως αναφέρει το τοπικό patrastimes, όλα ξεκίνησαν από έναν όχι ιδιαιτέρως υψηλό πυρετό, ο οποίος όμως επέμενε για αρκετές ημέρες. Η μικρή παρέμεινε νοσηλευόμενη αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τελικά κατέληξε στο Ρίο. Η διάγνωση ήταν ο ιός της γρίπης, Η1Ν1.
Συγγενείς περιμένουν τα αποτελέσματα και τις διαγνώσεις, μιας και έχουν ζητήσει νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του παιδιού τους. Δεν επιρρίπτουν όμως καμία ευθύνη στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου στην οποία έγινε ότι το δυνατόν για να κρατηθεί το παιδί στην ζωή.
Σύμφωνα με το τοπικό site, οι στενοί συγγενείς του παιδιού, αναφέρουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο και εξετάζουν το να κινηθούν νομικά. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 8χρονη Μαρία έπεσε σε κώμα την ημέρα των γενεθλίων της, τη Μεγάλη Τρίτη.

Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!