Η τάση στο πουκάμισο που επιστρέφει από τα '90s -Πώς να το φορέσεις την άνοιξη


Πουκάμισο που δένει μπροστά. Η’ αλλιώς tie-front shirt.

Φαίνεται ότι η νοσταλγία για τις δεκαετίες 80’ και 90’ εμπνέει τους σχεδιαστές του σήμερα και επαναφέρουν τάσεις που είδαν το peak τους εκείνη την εποχή.
Το πουκάμισο που δένει μπροστά το βλέπουμε σε street style εμφανίσεις του εξωτερικού και μπορεί να φορεθεί τόσο σε μια πρωινή όσο και μια βραδινή εμφάνιση.
Ο τρόπος με τον οποίο θα συνδυαστεί καθορίζει το στιλ του. Μπορεί να φορεθεί με τζιν, με παντελόνα, με leggings, με leather παντελόνι, πάνω από φόρεμα, με μια pencil ή μάξι φούστα ή φούστα σε Α γραμμή,  με denim σορτς. Η εν λόγω τάση δίνει μια νεανική και άκρως θηλυκή πινελιά σε μια κατά τα άλλα σοφιστικέ εμφάνιση. To button down πουκάμισο παίρνει άλλη διάσταση, αποκτά ξεχωριστό στιλ. Πουκάμισο stripped ή λευκό ή μαύρο ή σε ένα έντονο χρώμα. Fashion influencers όπως η Diane Kruger και η Τaylor Tomasi το αγαπούν.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!