Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Ξεκινά ο νέος κύκλος των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΔΗΚΕΚΕ

25/4/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά ο νέος κύκλος των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της ΔΗΚΕΚΕ

            Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νέο κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο μέσα από καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες.
            Παιδιά και ενήλικες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν τα τμήματα της επιλογής τους με ιδιαίτερα χαμηλή οικονομική συνδρομή, αποκομίζοντας γνώσεις και εφόδια που θα συμβάλουν στην πνευματική αλλά και επαγγελματική τους ανάπτυξη και στην καλλιέργεια των καλλιτεχνικών τους δεξιοτήτων.
Τα νέα τμήματα θα λειτουργήσουν το Μάιο και η διάρκειά τους είναι τρεις μήνες.
Ο νέος κύκλος επιμορφωτικών προγραμμάτων περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:
- Θεατρική Αγωγή
- Φωτογραφία
- Καλλιτεχνικό – Επαγγελματικό Μακιγιάζ
- Παραδοσιακοί Χοροί
- Κοπτική – Ραπτική
- Ιταλική Γλώσσα
- Κεραμική
- Πιάνο
- Ονυχοπλαστική            
            Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Γραφεία της ΔΗΚΕΚΕ στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού (οδός Εθνικής Αντιστάσεως 56, 3ος όροφος) και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57). Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 2313 300337.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!