Το Πάσχα του Τσίπρα στην Κέρκυρα: Χαλαρές στιγμές με τους γιους του στην ακρογιαλιά [εικόνες]

Στην Κέρκυρα πέρασε, όπως είναι γνωστό, τις πασχαλινές του διακοπές, μαζί  με την οικογένειά του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Και μπορεί μέχρι τώρα να είχαν έρθει στο φως μόνο στιγμιότυπα από τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις του, μαζί με την Περιστέρα Μπαζιάνα και την παρέα τους, από τη Μεγάλη Παρασκευή και την Ανάσταση, αλλά τώρα, μια εβδομάδα μετά, έρχονται στο φως και στιγμιότυπα από τις πιο χαλαρές, οικογενειακές στιγμές του πρωθυπουργού. 

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret των Παραπολιτικών, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαύνει ήρεμες οικογενειακές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. 

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο πρωθυπουργός με το που έφθασε στο Νησί των Φαιάκων την Μεγάλη Πέμπτη κατευθύνθηκε στο νότιο μέρος της, επιλέγοντας τις διάσημες Μπενίτσες για να κάνει μια χαλαρή βόλτα και να γευματίσει σε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής, την «Κληματαριά».

Το Μεγάλο Σάββατο έριξε το... κανάτι ενώ την ίδια μέρα επέλεξε με την οικογένειά του και τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη και πάλι τη νότια Κέρκυρα για να γευματίσουν.

Φωτογραφίες: Secret/Παραπολιτικά

Αλλα στιγμιότυπα από τις διακοπές του πρωθυπουργού: 

Φωτογραφίες: Intime News, Eurokinissi 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!