Στ. Ξεκαλάκης: Παραμένω γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Παραμένει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ βάσει καταστατικού, επανέλαβε ο Στέφανος Ξεκαλάκης σχολιάζοντας την απόφαση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά να συγκροτήσει Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, ο συντονιστής της οποίας αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα.

Μιλώντας στον Flash 96 άφησε αιχμές για την κριτική και τους χαρακτηρισμούς που απηύθυνε στους διαφωνούντες η κ. Γεννηματά, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν αρμόζει στην πρόεδρο του κινήματος. «Συζητάμε για την προοπτική της δημοκρατικής συμπαράταξης αλλά τον Ιανουαρίου του 2015 δεν ήμασταν όλοι στο ίδιο τρένο και όλοι άδολα», είπε χαρακτηριστικά.

Αρνήθηκε να μπει στη λογική της «τυπολατρίας» λέγοντας ότι η πολιτική ουσία του πράγματος είναι κατά πόσο θέλουμε κόμματα στα οποία θα είμαστε δεκτικοί στις διαφορετικές απόψεις, ή θέλουμε κόμματα που θα αποδέχονται τις βουλές του εκάστοτε προέδρου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!