Δ. Παπαδημητρίου: Το ΔΝΤ έχει αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις του

«Δυστυχώς δεν θα σας απαντήσω για τις προβλέψεις του ΔΝΤ το οποίο έχει προβλέψει αποτελέσματα που παταγωδώς απέχουν από την πραγματικότητα» απάντησε ο κ. Παπαδημητρίου στην Ντόρα Μπακογιάννη. Η σκιώδης υπουργός Οικονομίας της ΝΔ δήλωσε ότι το ΔΝΤ αναθεώρησε προς τα κάτω την πρόβλεψη για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας από το 2,8% στο 2,2 %, και ισχυρίστηκε, ότι αιτία για αυτό είναι οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου αναχωρεί αύριο για την Ουάσιγκτον – μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη - όπου θα έχει επαφές για το χρέος με κορυφαίους διεθνείς αξιωματούχους στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, η οποία πραγματοποιείται στις 21 και 22 Απριλίου.

Η κυρία Μπακογιάννη προεξόφλησε, πάντως, ότι η αποστολή του οικονομικού επιτελείου στην Ουάσιγκτον δεν θα στεφθεί από επιτυχία. «Όταν θα γυρίσει ο υπουργός Οικονομίας από το ΔΝΤ θα έχει καταλάβει ποιες είναι οι πραγματικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας» προέβλεψε χαρακτηριστικά. 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!