Εύοσμος: “Αγαπώ την Ιστορία και το Θέατρο” απο την θεατρική ομάδα “Γειά Χαρά” του Πολιτιστικού συλλόγου Δ. Γληνός και του συλλόγου Φροντίδα για ιερό σκοπό

Θεατρική παράσταση θα δώσει η θεατρική ομάδα "Γειά Χαρά"  του Πολιτιστικού Αθλ. Συλλόγου "Δ. Γληνός", σε συνεργασία με τον σύλλoγο Φροντίδα για την οικονομική ενίσχυση 11χρονου που πάσχει απο κακοήθεια Όπως αναφέρει η υπεύθυνη κ Αναστασία Θυμιοπούλου: 


"ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ για τον 11χρονο Γιαννάκη από το Ν.Ημαθίας που πάσχει από κακοήθες νεόπλασμα (καρκίνος) του εγκεφάλου.

ΑΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΩΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
Τα 2 προεφηβικά μου τμήματα της θεατρικής ομάδας "Γεια Χαρά'' του Πολιτιστικού Αθλ.Συλλόγου ''Δ. Γληνός" και ο Σύλλογος Φροντίδα για το παιδί παρουσιάζουν την κωμική θεατρική παράσταση "Αγαπώ την Ιστορία και το Θέατρο" την Παρασκευή 12 Μαΐου 8.00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Παρουσιάζουν τις "Μυθιστορίες Αρχαίας Τρέλας" του Dimokritos Tsoukapas και τον ''Πλούτο" βασισμένο στο θεατρικό  έργο ΚΑΡΙΩΝ του Δημ. Τσουκάπα.
Τιμή εισιτηρίου 2€.

Δεν έχει σημασία που ο Γιαννάκης δεν είναι παιδί της περιοχής μας. Θέλει και ελπίζει στη στήριξη μας. Εξάλλου τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.  Ανήκουν μόνο στην μελλοντική τους ελευθερία.
Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια 
- από το ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  6ου ΔΙΑΠΟΛ/ΜΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘ.ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,
- από το Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημ. Σχολείου Κορδελιού,
- από το Σύλλογο  γονέων και κηδεμόνων 9ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου,
- από την κα Ειρηνη Αραμπατζη στο Πέτρινο περίπτερο (Παπανδρέου 19-Κορδελιό)
- από το Κομμωτηριο Δημητρα  Πασχαλιδου (Αριστοτέλους 84 Ηλιούπολη) και
- από την εμψυχώτρια των τμημάτων Αναστασία Θυμιοπούλου..

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στην είσοδο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης..
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.."




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!