Βρετανία: Μειώνεται το προβάδισμα της Μέι και των Συντηρητικών

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο προβάδισμα του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος της Τερέζα Μέι, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της YouGov, εν όψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου.

 

Οι Συντηρητικοί υπό την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι φέρονται να συγκεντρώνουν το 44% της πρόθεσης ψήφου, με το προβάδισμα έναντι του Εργατικού Κόμματος να συρρικνώνεται στις 13 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Sunday Times».

 

Ωστόσο, δημοσκόπηση της YouGov που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέγραφε προβάδισμα 23 μονάδων για τους Τόρις. Άλλες δύο δημοσκοπήσεις υπέδειξαν επίσης πως το Εργατικό Κόμμα μειώνει τη διαφορά.

 

Πρόκειται για την τρίτη δημοσκόπηση μέσα στο Σαββατοκύριακο που υποδεικνύει πως το προβάδισμα των Τόρις έναντι των Εργατικών συρρικνώνεται.

 

Την ίδια ώρα, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξης του 11% και το αντι-ευρωπαϊκό UKIP ποσοστό 6%.

 

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!