Ανακοινώνει Γκαρντ και μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την Κυριακή, με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, τη φετινή σεζόν έχοντας υλοποιήσει το βασικό του στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν πλέον την επόμενη μέρα κι έχουν ήδη κάνει κινήσεις που αφορούν το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον πρώτο στόχο να είναι ξεκάθαρος.

Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι το οποίο δεν πέτυχε την προηγούμενη σεζόν ο Ολυμπιακός και το οποίο προκάλεσε μια πολύ μεγάλη απώλεια εσόδων για τα ταμεία της ΠΑΕ. Γκαρντ για τον πάγκο Σε ό,τι αφορά λοιπόν το θέμα προπονητή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις στο θέμα του «ερυθρόλευκου» πάγκου και οι Πειραιώτες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν άμεσα το ποιος θα είναι ο προπονητής για τη νέα σεζόν.

Ολες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρεμί Γκαρντ είναι ο νέος κόουτς της ομάδας του Πειραιά και θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη Γαλλία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον 51χρονο τεχνικό. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Γκαρντ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντέστο και καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι είναι αυτός που έχει καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας το καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, επιβεβαίωση των πληροφοριών για τον Ρεμί Γκαρντ, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως ο 51χρονος Γάλλος είναι αυτός που θα αναλάβει το χτίσιμο του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρώην προπονητής της Αστον Βίλα και της Λιόν αναμένεται να έρθει άμεσα στη χώρα μας για να υπογράψει και το συμβόλαιό του και να παρουσιαστεί κι επίσημα από τους Πειραιώτες. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε μιλήσει με τον Γκαρντ και πριν αναλάβει ο Τάκης Λεμονής, αλλά ο Γάλλος είχε πει στους «ερυθρόλευκους» πως προτιμούσε να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι.

Οι πρώτες μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει μπροστά τις μεταγραφικές του κινήσεις από το εσωτερικό, με τους Σιώπη, Ρισβάνη και Κούτρη να θεωρούνται παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει κινήσεις και σε ό,τι αφορά μεταγραφές από το εξωτερικό, σε συνεννόηση βέβαια με τον νέο προπονητή, ο οποίος θα είναι εκτός απροόπτου ο Ρεμί Γκαρντ.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφών και από τη στιγμή που ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι Γάλλος, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν έντονα στη γαλλική αγορά. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά και τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, ο οποίος είχε τονίσει ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις από πλευράς Πειραιωτών.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!