Γ. Λίλτσης: «Το αυτοδιοικητικό Survivor στο δήμο Παύλου Μελά»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το αυτοδιοικητικό Survivor στο δήμο Παύλου Μελά»

Η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» και ο επικεφαλής της και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λίλτσης εδώ και χρόνια ζητούμε -μεταξύ άλλων- από την διοίκηση του δήμου την μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου απευθείας μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του δήμου. 

Μέσα από την αυτοδιοικητική μας πορεία έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπέρμαχοι του δόγματος «ο σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης». Πως λοιπόν, ζητούμε από τους πολίτες της περιοχής μας να είναι σωστοί όταν η διοίκηση του δήμου τους στερεί την δυνατότητα πρόσβασης στην ενημέρωση και την πληροφόρηση για ζητήματα και αποφάσεις που τους αφορούν άμεσα στην καθημερινότητά τους;

Επί δυο περίπου μήνες παραμένουμε σιωπηλοί για το νέο σχήμα της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά, θεωρώντας ότι πρέπει να κρίνουμε τα πρόσωπα από το έργο τους και να μην κρίνουμε τις επιλογές του δημάρχου για τους ανθρώπους που θέλει να έχει στο πλευρό του με στείρο τρόπο και καθαρά αντιπολιτευτική διάθεση. 

Αντί έργου όμως, τους τελευταίους δυο μήνες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου γινόμαστε μάρτυρες διαφωνιών, αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων και… ασυνεννοησίας μεταξύ των μόλις έξι αντιδημάρχων Παύλου Μελά. Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, πλέον θυμίζουν συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας της διοικούσας παράταξης. Θέματα αποσύρονται στο παρά πέντε, οι αντιδήμαρχοι δηλώνουν αναρμόδιοι να μιλήσουν για ζητήματα που οι ίδιοι ή οι υπηρεσιακοί παράγοντες (των οποίων προΐστανται πολιτικά) έχουν εισηγηθεί στο σώμα. 

Σε όλους τους τόνους δηλώνουμε πως ο ρόλος μας, αυτός της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχουμε τη διοίκηση με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον και την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη που βάλλεται από παντού τις εποχές που ζούμε. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει το δημοτικό συμβούλιο σε ένα… αυτοδιοικητικό Survivor με μοναδικό σκοπό την… επιβίωση ορισμένων μέχρι το 2019 που θα κριθούμε ξανά όλοι μας (από αυτά που κάναμε και από αυτά που δεν κάναμε) από τους πολίτες. 

ΥΓ: Επειδή το… παιχνίδι της επιβίωσης και της μάχης έχει φανατικό κοινό, μήπως η διοίκηση να εξετάσει εκ νέου το αίτημά μας για LIVE μεταδόσεις των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου;
Με την παράκληση να δημοσιευτεί- αναρτηθεί.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!