Αρχίζει σήμερα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF, ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων και βετεράνω


          
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αρχίζει σήμερα στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF, ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων και βετεράνων. Η εθνική μας ομάδα, η οποία μετά από σκληρή μάχη με την Τσεχία κατέκτησε τελικά την 3η θέση με 14 χρυσά μετάλλια, στο αντίστοιχο περσινό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στοχεύει στην μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
Για να συμβεί αυτό πρέπει να εκτοπίσει την Ουκρανία (που κατετάγη δεύτερη στον πίνακα των μεταλλίων) και τα προκριματικά γι αυτήν την προσπάθεια διεξάγονται σήμερα. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από συνολικά 52 αθλητές και αθλήτριες, η οποία αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με όνειρα κι ελπίδες για μεγάλες διακρίσεις. Μαζί με την αποστολή και δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες, βρίσκεται και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, κ. Αναστάσιος Βαλασιάδης.


* Στην φωτογραφία, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής λίγο πριν την αναχώρηση της για το Λίβερπουλ, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!