Γιατί τόση σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πλέι οφ;

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Παράξενο πράγμα αυτό το χθεσινό… Τελείωσε το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 5-1 την αδύναμη Κέρκυρα και ξεκίνησε κουβέντα για τα πλέι οφ…

 
Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από τον πόντο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία, σε σχέση με άλλους αντιπάλους, συνεχίστηκε με τα σχόλια που ζητήθηκαν από τον Ίβιτς, προχώρησε στο ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο, ποιος το θέλει πιο πολύ, πήγε στο ποιος έχει μεγαλύτερο ρόστερ για να αντέξει και όλα αυτά τα κλασσικά που μας «ταλαιπωρούν» εδώ και δέκα περίπου χρόνια με αυτή τη διαδικασία…
 
Είναι φανερό ότι βιαζόμαστε… Ποια πλέι οφ; Ποιος ασχολείται με τα πλέι οφ;
 
Κατ’ αρχάς ο ΠΑΟΚ έχει τελικό κυπέλλου. Άρα αυτή την εβδομάδα –εκ των πραγμάτων- όλοι θα ασχολούνται με τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Ότι άλλο και να γίνει αυτή την εβδομάδα, όλος ο ΠΑΟΚ θα έχει μυαλό ΜΟΝΟ για τον τελικό.  (Και αν βρείτε κανένα εισιτήριο δώστε και σε μένα…).
 
Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκκρεμούν κάποιες υποθέσεις… Αφού εκκρεμούν οι δικαστικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, βάσει κανονισμών η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί. Από την άλλη, αντί να τελειώνουμε με αυτές τις εκκρεμότητες, όλα δείχνουν ότι έρχονται και άλλα… Ήρθαν ήδη δηλαδή και είναι ακόμη σοβαρότερα από όσα ξέραμε…
 
Οι συγκεκριμένες καταγγελίες του Αποστολόπουλου για όσα έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακού- Πλατανιάς, σοκάρουν! Η κατάσταση σε αυτό το γήπεδο έχει ξεφύγει και η ατιμωρησία έχει ένα όριο. Μία-δύο-τρεις… Πόσες φορές ακόμη;
 
Με ότι έχει γίνει μέχρι τώρα, με όσα έχουν καταγγελθεί, η αφαίρεση βαθμών είναι το λιγότερο που μπορεί και πρέπει να απασχολεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
- Υπάρχει η υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ, όπου περιμένουμε και την κατάθεση των Ενωσιτών.
 
- Υπόθεση με τραυματισμούς αστυνομικών, με επίθεση στον παρατηρητή, με διαγραφή του πρώτου παρατηρητή ο οποίος δεν τα έγραψε όλα και… πόσα ακόμη. Μία έφεση που εκδικάζεται άμεσα.  
 
Έχουμε όμως ΚΑΙ την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς, όπου για όσα έγιναν βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ Πλατανιάς, όπου ο εισαγγελέας Πειραιά παραγγέλλει προκαταρκτική εξέταση, ο πρόεδρος του Πλατανιά καταγγέλλει όσα υπέστη η ομάδα του, όπου κάνει δηλώσεις ο Καρυπίδης και τώρα έρχεται η επίσημη καταγγελία Αποστολόπουλου.  
 
(Στο μεταξύ ας περιμένουμε και την συνέχεια… Ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει και στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, αλλά και για τον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς…).
 
Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Έπρεπε να το περιμένουν όμως… Είναι τόσο πολλά τα γεγονότα που προφανώς και δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και που να τελειώσουν για να καταρρίψουν όλες αυτές τις κατηγορίες που αφορούν την ΠΑΕ Ολυμπιακός.      
 
Από αύριο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να ασκήσει δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΚΑΙ γι’ αυτό το ματς. Μία δίωξη που έπρεπε να ασκηθεί εδώ και μέρες, ειδικά αν η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας Πειραιά δεν καθυστερούσε να εμφανίσει το έγγραφο του εισαγγελέα. Αποτελεί έκπληξη ότι ακόμη δεν ασκήθηκε δίωξη. Πόσα ακόμη στοιχεία χρειάζονται;  
 
Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα, όσοι βιάστηκαν να μιλήσουν για πλέι οφ και ΠΑΟΚ, θα καταλάβουν ότι βιάστηκαν…  Είναι τόσο πολλά αυτά που εκκρεμούν που θα πρέπει να κάνουμε πολλή υπομονή…
 
Μέχρι τότε ας δούμε στο ποδόσφαιρο την προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το κύπελλο, ας δούμε στο μπάσκετ τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Άρης, έχουμε και τελικούς στο βόλεϊ. Παντού ΠΑΟΚ έχουμε… (Που και που θα βλέπουμε και τα δικαστικά θέματα που όλο και αυξάνονται…).  
 
 
* Η συνεχιζόμενη αποδοκιμασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της πολιτικής της, από τους ίδιους τους οπαδούς των πρασίνων μετά τον ημιτελικό της Τούμπας και αυτό το φοβερό 4-0, είναι εντυπωσιακή. Όσο γίνεται προσπάθεια να περάσει στα ψιλά η αδυναμία της ομάδας (αλλά και η επερχόμενη μείωση του μπάτζετ) για να αναδεικνύονται τα… λάθη του Κύζα, τόσο εξαγριώνονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού!

Τα γκάλοπ και οι απαντήσεις για την βασική αιτία του αποκλεισμού, αλλά και τα χθεσινά στη Λεωφόρο, έδειξαν ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και αδιαφορεί για την Κυζιάδα που –με το ζόρι- θέλουν να αναδείξουν πολλοί και διάφοροι.
Όσο επιμένουν τόσο τ’ ακούνε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!