Πάνω από 13.000 άνθρωποι στο 6ο Thessaloniki Pride

Ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις και η μεγάλη παρέλαση του 6ου Thessaloniki Pride, όπου συμμετείχαν περισσότερα 13.000 άτομα.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, πέρασε από πολλούς κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και τελικά κατέληξε πάλι στον Λευκό Πύργο, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία με το συγκρότημα Vegas.

Στην οδό Τσιμισκή σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια, καθώς ομάδα περίπου 30 ατόμων προσπάθησε να εμποδίσει τη διέλευση της πορείας, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η συμμετοχή στη φετινή πορεία ξεπέρασε κατά πολύ τους περσινούς αριθμούς.

Επίσης υπήρξε προσέλευση και από γειτονικές χώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στελέχη του κόμματος και της νεολαίας του.

Από τη Νέα Δημοκρατία παρέστησαν ο γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Μαίη Ζαννή, το μέλος πολιτικής επιτροπής Βίκυ Νάκου, ο διευθυντής πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Μίχας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αντύπας Καρύπογλου.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!