2ο Θεατρικό Φεστιβάλ της ΔΗΚΕ Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
2ο Θεατρικό Φεστιβάλ της ΔΗΚΕ Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ
την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ, παρουσιάζει το 2ο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΡΙΣ, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος  Τσακίρης», στην οδό Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφή, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια : Ελένη Χαραλαμπίδου
Σκηνικά και κοστούμια: Αντωνία Τσιμελίδου και η θεατρική oμάδα
Φωτογραφία-βίντεο:  Χαρίλαος Λιβάρδας
Συνοδεία πιάνου: Σταύρος Κοκμένογλου
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης: Γιώργιος Γούσιος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης: Φώτης Τερζής

«Η Ευρώπη στο Ιδαίον Άντρο»
Το μικρό θεατρικό τμήμα του Ωδείου Πολίχνης  και το θεατρικό τμήμα του Ωδείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν την παράσταση «Η Ευρώπη στο Ιδαίον Άντρο», σε δραματοποίηση Ελένης Χαραλαμπίδου.
Πριν από πολλά χρόνια σ΄ ένα ολάνθιστο λιβάδι καθώς η Ευρώπη μάζευε λουλούδια με τις φίλες της ο Δίας που την είχε ερωτευτεί σκαρφίστηκε ένα σχέδιο. Μεταμορφώθηκε σε ταύρο και η Ευρώπη γοητευμένη από την ομορφιά του ανέβηκε στην ράχη του για να την ταξιδέψει στους ουρανούς. Όταν άρχισαν να πετάνε πάνω από το ανοιχτό πέλαγο η Ευρώπη φοβισμένη αγκάλιασε ακόμη πιο σφιχτά τον θεϊκό ταύρο. Όμορφες και θεϊκές πομπές ακολούθησαν για να καταλήξει το ζευγάρι που αλλού, στον αγαπημένο τόπο του Θεού Δία την Κρήτη…η οποία ανήκει φυσικά όπως και η Ελλάδα μας, στην Ευρώπη.
ΠΑΙΖΟΥΝ
Μαλβίνα Παπουτσή
Αναστασία Παπαδοπούλου
Ίκαρος Ράπτης-Κόππολα
Ραφαηλία Θεοφανίδου
Ιγνάτιος Θεοφανίδης
Αναστασία Αμανατίδου
Ελευθερία Αμανατίδου
Ιωάννης-Χαρίσιος  Κατσαντώνης
Θεόφιλος Βογιατζής
Αλέξανδρος Ψαρράς
Τατιανή Αχτζαλωτίδου

 «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε διασκευή Σοφίας Ζαραμπούκα
Το μεγάλο θεατρικό τμήμα του Ωδείου Πολίχνης παρουσιάζει την παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε διασκευή Σοφίας Ζαραμπούκα.
Δυο παιδιά που δεν αντέχουν άλλο πια την βρωμιά, τον θόρυβο, τους καβγάδες, το φαγητό, την τηλεόραση και γενικά την τραγική  κατάσταση της πόλης αποφασίζουν να πάνε να βρούνε έναν παλιό τους συμμαθητή ο οποίος έφυγε από την πόλη των ανθρώπων και πήγε στην χώρα των πουλιών. Δυστυχώς όμως η αποδοχή τους από τους κατοίκους της χώρας αυτής δεν είναι και τόσο εύκολη ,οι φίλοι μας περνάνε δυσκολίες όμως η θέληση των νέων υπερνικάει κάθε εμπόδιο γιατί ο σκοπός τους πάντα είναι αληθινός και τα αισθήματά τους αθώα και ειλικρινή και αν φέρθηκαν και λίγο πονηρά ε παιδιά είναι να τα μαλώσουμε!
ΠΑΙΖΟΥΝ
Αριστέα Τσόπελα
Βέρα Πειμανίδου
Μαρία Πειμανίδου
Μάρα Χρήστου
Αλέξανδρος Χρήστου
Ζήνα Πιπέρκου
Μαριάννα Χαντζηκωσταντινίδου
Κωνσταντίνα θεοδωρίδου
Κυριακή Ξανθοπούλου
Αναστασία Δαβιτίδου

ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ
Και για το τέλος μια μουσικοχορευτική έκπληξη, μην ρωτήσετε απολύτως τίποτα, θα αποκαλυφθούν όλα στο τέλος της εκδήλωσης, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και απλά να απολαύσετε όλο το πρόγραμμα!!!
Συντονισμός: Ελένη Χαραλαμπίδου
Συνωμότες: Όλα τα καλά παιδάκια των τριών τμημάτων
Εκτελεστής: Σταύρος Κοκμένογλου
Παρουσίαση γιορτής: Αντωνία Τσιμελίδου


Πρόεδρος  ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ: Παντελής Αδαμούδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!